1 op 1 Reading

Een persoonlijke aanpak op weg naar wie je werkelijk bent

Kom terug bij wie je werkelijk bent

Bij een reading tune ik helemaal in op jou en je energieveld. Intuïtief “lees” ik de informatie die in jouw energie opgeslagen zit. Dit kan gaan over vragen die je hebt - waarom bepaalde situaties zich bijvoorbeeld steeds voordoen in je leven - maar ook gewoon over wat ik zie. In je energie zie ik wat jouw echte jou, die onder alle verwachtingen, prestatiedruk en andere persoonlijke hordes verstopt zit, voor je wil doen.

Lees verder

Daarnaast ‘vertaal’ ik de blokkades, trauma’s of andere impactvolle gebeurtenissen in jouw leven. Ik zie welke tools toepasbaar zijn om jou te leren deze gebeurtenissen te verwerken en te resetten.

Een reading maakt je bewust van de dingen die er in je onderbewuste spelen. Het maakt het onzichtbare zichtbaar. Door je weer terug te brengen bij de bron van jouw levensenergie, en het gevoel dat daarbij hoort daadwerkelijk te ervaren, kun je jouw onderbewuste energie inzetten voor een leven vol zelfliefde en plezier!

Als je wilt kunnen we na de reading samen een traject in om dat wat tijdens de reading aan het licht komt, ook echt toe te passen in je leven. Zo geef je jezelf blijvend de ruimte om je leven helemaal in te richten zoals jij wilt.

Inklappen

logo-arjane-transparant

"Laat je binnen no time in contact komen met jezelf. Een bijzonder en warm mens met een gave om je dichterbij je eigen kern te laten komen."

~ Kyra

 

"Puur open en (h)eerlijk mens! Ze werkt heel intuïtief en reist op een heel fijne manier met je mee als coach, raadgever en inspiratiebron."

~ Sarah

logo-arjane-transparant

"De reading gaf mij de betekenis en emotie die mij verder helpt om dichterbij mijn levensenergie te komen. Dank je wel!"

~ Enneke

 

"Na de reading voelde ik een soort gezonde uitgeputheid zoals spierpijn na een goede stevige workout. Dank Arjane, voor het mogelijk maken, om op deze bijzondere wijze oude tranen los te laten en heelheid te ontmoeten in mezelf."

~ Katrin

logo-arjane-transparant

"Arjane begeleidt je zacht en liefdevol door je blokkades heen. Ik voelde me vrij en krachtig na afloop. Het heeft een positief effect op mijn leven.

~ Karlijn

 

"Een Reading bij Arjane Arjaan is een ervaring op zich, die iedereen zichzelf mag gunnen. Het heeft mij veel gebracht en snel veel inzichtelijk gemaakt."

~ Maarten

logo-arjane-transparant

"Laat je binnen no time in contact komen met jezelf. Een bijzonder en warm mens met een gave om je dichterbij je eigen kern te laten komen."

~ Kyra

 

"Puur open en (h)eerlijk mens! Ze werkt heel intuïtief en reist op een heel fijne manier met je mee als coach, raadgever en inspiratiebron."

~ Sarah

logo-arjane-transparant

"De reading gaf mij de betekenis en emotie die mij verder helpt om dichterbij mijn levensenergie te komen. Dank je wel!"

~ Enneke

 

"Na de reading voelde ik een soort gezonde uitgeputheid zoals spierpijn na een goede stevige workout. Dank Arjane, voor het mogelijk maken, om op deze bijzondere wijze oude tranen los te laten en heelheid te ontmoeten in mezelf."

~ Katrin

logo-arjane-transparant

"Arjane begeleidt je zacht en liefdevol door je blokkades heen. Ik voelde me vrij en krachtig na afloop. Het heeft een positief effect op mijn leven."

~ Karlijn

 

"Een Reading bij Arjane Arjaan is een ervaring op zich, die iedereen zichzelf mag gunnen. Het heeft mij veel gebracht en snel veel inzichtelijk gemaakt."

~ Maarten

foto-arjane-1op1

1 op 1 reading

Reserveer via onderstaande knop een sessie

€ 127,-

Excl. btw

Contact

Heb je interesse in een Reading? Kennismaken met mij en mijn werkwijze? Of weten wat een Reading inhoudt? App me gerust. Dan plannen we een beeldbel sessie in en overleggen we wat het voor jou kan betekenen.