Veelgestelde vragen

Nee, niet in praktische zin.  De dagen ervoor kun je te maken krijgen met lichamelijke of emotionele reacties zoals bijvoorbeeld weerstand, vermoeidheid of drukte. Dit zijn mechanismen om de huidige situatie in stand te houden. 

Ongeveer 1,5 uur

Je kan altijd een volgende reading inplannen. Het ervaren van je eigen groei maakt ruimte voor nieuwe inzichten, waarvoor een reading fijn kan zijn. Na een eerste reading is er ook de mogelijkheid voor energiemanagement via de telefoon in 5 sessies van 15 tot 30 min.

Bij een familieopstelling stel je jezelf op in jouw gezin en familiesysteem waar je uit voortkomt. In een intuïtieve opstelling kun je elke situatie of onderwerp dat op je pad ligt opstellen.

​Opstellingen werken het best voor problemen die je al langer bij je draagt​.​ Vaak heb je hier al van alles zelf aan gedaan, maar je komt er toch niet veel verder mee. Het heeft voor deze vragen weinig zin om heel hard te werken aan jezelf en dit heeft vaak ook geen langdurig effect. Opstellingen kunnen voor dat soort problemen uitkomsten bieden.

Een​ ​Reading​ is fijner als je liever niet in een groep werkt.
Ik raad je aan een individuele sessie te doen als je vraag een thema betreft dat voor jou te gevoelig en delicaat is, dat je er niet graag over praat met anderen.
Intuïtieve​​ ​opstellingen​​ geeft je enerzijds inzicht in je eigen vraag, vervolgens de mogelijkheid om middels het zijn van representant andere inzichten te verkrijgen en als laatste door het zien van andere opstellingen de mogelijkheid om meer systemisch waarnemen en denken te leren. Aan jou de keuze wat beter bij je past.

Een kenmerk van levensvragen waar een opstelling kan helpen is dat het vragen zijn die te maken hebben met jouw leven. Vaak ligt de wortel van het probleem ergens anders, maar jouw vraag opent het systeem. Het is niet wenselijk en gaat over onze grens heen om een probleem van iemand anders op te stellen. Jij kunt het probleem van een ander niet oplossen, en wij ook niet.

Opstellingen kunnen goed met allerlei vormen van therapie gebezigd worden. ​Opstellingen geven inzicht in levensvragen. Het verwerken hiervan kan zeker samen gaan met therapieën. Het is wel zo dat gebruik van sommige medicatie tijdens een opstelling wordt afgeraden.

Een opstelling legt de onbewuste verbindingen in je leven bloot. Hoe jij jij werd, waar je zelf problemen mee hebt, waar je in je kracht staat en waarom je steeds dezelfde problemen tegenkomt. Relatieproblemen kunnen een gevolg zijn van hoe jouw systeem en het systeem van je partner elkaar raken. Inzicht in beide systemen en doorzien waar de kern van de relatieproblemen zit kan een relatie nieuw leven in blazen!