In contact met Arjane Arjaan

Ontdek wie Arjane is en wat ze voor jou kan betekenen

Arjane Arjaan de Levensgenieter

Ik ben Arjane Arjaan. Ik ben een levensgenieter pur sang. Eind jaren 50 werd ik geboren op Curaçao - een destijds paradijselijk eiland. Ik groeide op blote voeten en het strand op. Hemels! Vlak voor mijn vijfde verjaardag verhuisde ik naar Nederland; net voor de strenge winter van 1963. Ik ging van 30 graden boven nul naar 20 graden onder nul. Sindsdien weet ik: de hel is koud!

Het blote-voeten-meisje dat graag op het strand kwam ben ik altijd gebleven. Nog steeds geniet ik er enorm van om op blote voeten over het strand en door de duinen te wandelen.

Ik word heel blij van gezond eten, samenzijn met de fijne mensen om me heen. Ook ben ik dol op het creëren van aparte schelp sculpturen.

In mijn leven ben ik veel op zoek geweest. Ik heb talloze soorten baantjes gehad en ben vaak verhuisd. Ik heb het leven in alle ellende gekend en leef het nu in alle glorie; ik zeg altijd dat ik zowel de hel als de hemel heb gekend. Pas toen ik zwanger raakte van mijn geweldige dochter, kon ik voelen dat het Paradijs, waar ik zo naar op zoek was, in mezelf zit. Ik voelde een onbeschrijfelijk gevoel van Lichtheid en Levensenergie.

foto-arjane-strand-2

Arjane Arjaan de Lichtbrenger

Ik heb altijd geweten dat ik “het zicht” heb, maar pas toen ik leerde intunen en vertrouwen op mijn eigen Levensenergie, kon ik het inzetten. Niet alleen om mijn eigen leven te veranderen, maar juist om licht te brengen bij anderen.

Ik geloof in het collectieve BewustZijn. Deze tijd waarin we nu leven is er één van transformatie. We worden ons steeds meer bewust van de eenheid en liefde die er is, in en om ons heen. De energie die hierbij hoort, is niet voor iedereen hapklaar. Ook ik heb me een lange tijd een speelbal van het leven gevoeld, maar ik heb geleerd hoe ik die energie “handelbaar” kan maken.

Sindsdien begeleid ik anderen om dit ook te doen: ik gun iedereen een leven dat helemaal past bij wie je bent. Jij komt iets unieks brengen, maar hoe haal je dat uit jezelf, hoe leef je dat? Hoe ga je hiermee om in het dagelijkse leven? Ik noem mezelf dan ook Lichtbrenger: ik laat licht schijnen op alle potentie in jou die je zelf soms even niet ziet.

Tijdens de readings, intuïtieve opstellingen en in mijn rol als coach ondersteun ik jou in het proces van bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik vind het geweldig om je te laten inzien dat het leven niet zwart wit is, zodat je het in alle kleur kunt beleven.

Nieuwsgierig, getriggerd,
geraakt?

Je kan me altijd een berichtje sturen zodat we vrijblijvend even kunnen sparren.

Nieuwsgierig,
getriggerd,
geraakt?

Je kan me altijd een berichtje sturen zodat we vrijblijvend even kunnen sparren.

Op bezoek

Heb je een afspraak bij Arjane? Plan dan hier je route.

Heb je vragen, neem dan contact op via WhatsApp!