READING COACHING TRAJECT

Praktische ondersteuning bij de zoektocht naar jezelf

Reading Coaching traject

Ik gun je dat je bewust wordt van de kracht die in je zit. Dat je helemaal in tune bent met jezelf en je energie. Jouw levensenergie, die je kunt aanzetten en inzetten, om je leven te veranderen. Ik gun je persoonlijke ontwikkeling die je echt kunt toepassen, elke dag. Behapbare, concrete tools waarmee je kunt groeien naar het leven dat je wilt.

Lees verder

In het Reading Coaching Traject begeleid ik je in het proces van Bewust-wording, naar Bewust-doen, naar Bewust-zijn. Samen onderzoeken we wat er nodig is om jouw levensenergie zoveel mogelijk “aan” te zetten. Daarnaast help ik je dit in je dagelijkse leven te integreren.

Hierdoor is het Reading Coaching Traject geen standaard programma, maar een op-maat-gemaakt traject waarin het gaat om jou. Het is gemaakt voor mensen die zélf hun leven willen veranderen. Ik luister en ondersteun je in het proces. We nemen je mindset, houding en acties onder de loep. Je ontwikkelt nieuwe, praktische vaardigheden en gaat die spelenderwijs eigen maken.

Omdat veel van ons leven op een automatische piloot gaat, is het Reading Coaching Traject echt een proces. Patronen doorbreek je niet zomaar, daar moet je mee oefenen. Doordat we een langere tijd met elkaar optrekken, kun je met vallen en opstaan leren hoe jij je leven verandert. Uiteindelijk komt de bewustwording tot uiting in groei en het leven dat je voor ogen hebt!

Reading-coching-arjane

READING COACHING TRAJECT

Een 'intensive', om definitief patronen te doorbreken waardoor je bewuster in het leven staat. Het zijn 5 sessies van 1 tot 1,5 uur. We starten met een reading en vervolgens speel ik in op wat het patroon nodig heeft om omgezet te worden. Zodat de regie over jouw leven weer ligt waar het hoort, namelijk bij JOU.

Van bewust-Wording naar bewust-Zijn.

€ 697,-

Excl. btw

harje-arjane-arjaan

"Arjane neemt je mee op reis door eigen innerlijk landschap en ik ontdek gebieden van mezelf die nog on-ontdekt zijn" ~ Krista

Daniëlle ~ Reading Coaching Traject

COACHING OP EEN DIEPERE LAAG

"Ik heb veel aan de coaching gehad op een diepere laag, wat nauwsluitend past bij mijn gevoelswereld. Arjane bezit de kunst die diepere laag in het Licht te zetten en voelbaar te maken. Ik voel nu veel sneller wat er met mijn energie gebeurt, wanneer ik uit contact ben met mezelf. Arjane heeft me nieuwe referentiekaders geleerd. Hierdoor kan ik sneller weer aanhaken. En ik durf mijn grenzen aan te geven.”

Daniëlle ~ Life Coach

foto-marieke-arjane-arjaan

Zo dankbaar voor alle stappen

"Als coach is Arjane Arjaan er altijd voor mij geweest op de meest cruciale momenten. Met haar liefdevolle benadering ondersteunt Arjane me. En ze moedigt me aan om dát wat er ook op mijn pad komt, ik dat vanuit eigen verantwoordelijkheid EN verbinding aanga. Zo dankbaar voor alle stappen, die ze me (zichtbaar en onzichtbaar) heeft laten zetten."

Marieke

Carina ~ Reading Coaching Traject

In liefde met mezelf en mijn lichaam

"Door het Reader Coaching Traject heb ik geleerd ècht contact te maken met mezelf en mijn lichaam. Hierdoor ben ik steeds beter gaan voelen wat wel én niet goed voor mij is. Ook hielp Arjane mij mijn 'niet-helpende gedachtes' en belemmerende overtuigingen om te zetten in effectieve gedachtes. Eindelijk ben ik stapje voor stapje steeds meer in liefde met mezelf."

Carina ~ Docent basisonderwijs

Hilde ~ Reading Coaching Traject

Waardevolle verdiepende Gesprekken

"Arjane creëert een veilige setting waarin je je welkom voelt. Ik wilde echter meer. Daarom hebben wij tijdens een aantal consulten verdiepende gesprekken gehad. In die gesprekken hielp Arjane me met vragen en oefeningen nog een stap verder op mijn pad. Ik leerde onderscheid te maken tussen mijn eigen energie en die van anderen. Ik kan er nu bewust mee om gaan. Een bijzondere waardevolle ervaring!"

Hilde ~ Management Assistent

foto-pauline-arjane-arjaan

Milder voor mezelf en krachtiger in de wereld

"Tijdens het Reading Coaching Traject wist Arjane me keer op keer nieuwe inzichten te geven. Ik voel me gehoord, gezien en mede daardoor ben ik dichtbij mijn gevoel gekomen en durf ik dat te leven. Ik zie mijn valkuilen en voel mij milder (voor mezelf) en krachtiger (in de wereld). Door de telefonische vorm van reading en coaching is het een aanrader! Speciaal voor diegene die verder weg wonen en toch gebruik willen maken van de kwaliteiten van Arjane."

Pauline ~ Case Manager

foto-martine-arjane-arjaan

LEVEN IN HET HIER EN NU, VRIJ EN VER-LICHT

“Arjane heeft een humorvolle, nuchtere aanpak. To the point, down to Earth, altijd liefdevol, altijd Arjane. Tijdens het Reading Coaching Traject heb ik geleerd om écht contact te maken met mijn oorspronkelijke IK. Hierdoor kan ik beter voor mezelf zorgen en ben minder gevoelig voor de emoties van anderen. Met mijn nieuw verworven inzichten kon ik meteen aan de slag om oude verhalen los te laten. Ik ken nu de helende kracht van alleen zijn en kan mijn lichtheid omarmen.”

Martine ~ Poppenspeelster en zangeres

Dennis Alders

Ontwapenend ontdekken

"Arjane werkt ontwapenend, ze wekt en geeft vertrouwen. Zij voelt feilloos aan welke emotie er achter de getoonde emotie zit. In een veilige setting daal je laag voor laag tot jouw kern. Wil je dichter bij je gevoel en in het moment zijn? Dan ben je bij Arjane in goede handen!”

Dennis ~ Horeca ondernemer

John ~ Ondernemer & Bouwer

Architect van mijn eigen leven

“Huizenbouw is mijn expertise, toch kwam ik erachter dat ik persoonlijk niet stond als een huis. Door de sessies ontdekte ik, hoe ik mijn eigen leven kan en wil inrichten. En op mijn gevoel kan bouwen. Nu ervaar ik dat ik stevig sta. Dankzij Arjane heb ik mijn eigen fundament weer gevonden.”

John ~ Ondernemer & Bouwer

Daniëlle ~ Reading Coaching Traject

COACHING OP EEN DIEPERE LAAG

"Ik heb veel aan de coaching gehad op een diepere laag, wat nauwsluitend past bij mijn gevoelswereld. Arjane bezit de kunst die diepere laag in het Licht te zetten en voelbaar te maken. Ik voel nu veel sneller wat er met mijn energie gebeurt, wanneer ik uit contact ben met mezelf. Arjane heeft me nieuwe referentiekaders geleerd. Hierdoor kan ik sneller weer aanhaken. En ik durf mijn grenzen aan te geven.”

Daniëlle ~ Life Coach

foto-marieke-arjane-arjaan

Zo dankbaar voor alle stappen

"Als coach is Arjane Arjaan er altijd voor mij geweest op de meest cruciale momenten. Met haar liefdevolle benadering ondersteunt Arjane me. En ze moedigt me aan om dát wat er ook op mijn pad komt, ik dat vanuit eigen verantwoordelijkheid EN verbinding aanga. Zo dankbaar voor alle stappen, die ze me (zichtbaar en onzichtbaar) heeft laten zetten."

Marieke

Carina ~ Reading Coaching Traject

In liefde met mezelf en mijn lichaam

"Door het Reader Coaching Traject heb ik geleerd ècht contact te maken met mezelf en mijn lichaam. Hierdoor ben ik steeds beter gaan voelen wat wel én niet goed voor mij is. Ook hielp Arjane mij mijn 'niet-helpende gedachtes' en belemmerende overtuigingen om te zetten in effectieve gedachtes. Eindelijk ben ik stapje voor stapje steeds meer in liefde met mezelf."

Carina ~ Docent basisonderwijs

Hilde ~ Reading Coaching Traject

Waardevolle verdiepende Gesprekken

"Arjane creëert een veilige setting waarin je je welkom voelt. Ik wilde echter meer. Daarom hebben wij tijdens een aantal consulten verdiepende gesprekken gehad. In die gesprekken hielp Arjane me met vragen en oefeningen nog een stap verder op mijn pad. Ik leerde onderscheid te maken tussen mijn eigen energie en die van anderen. Ik kan er nu bewust mee om gaan. Een bijzondere waardevolle ervaring!"

Hilde ~ Management Assistent

foto-pauline-arjane-arjaan

Milder voor mezelf en krachtiger in de wereld

"Tijdens het Reading Coaching Traject wist Arjane me keer op keer nieuwe inzichten te geven. Ik voel me gehoord, gezien en mede daardoor ben ik dichtbij mijn gevoel gekomen en durf ik dat te leven. Ik zie mijn valkuilen en voel mij milder (voor mezelf) en krachtiger (in de wereld). Door de telefonische vorm van reading en coaching is het een aanrader! Speciaal voor diegene die verder weg wonen en toch gebruik willen maken van de kwaliteiten van Arjane."

Pauline ~ Case Manager

foto-martine-arjane-arjaan

LEVEN IN HET HIER EN NU, VRIJ EN VER-LICHT

“Arjane heeft een humorvolle, nuchtere aanpak. To the point, down to Earth, altijd liefdevol, altijd Arjane. Tijdens het Reading Coaching Traject heb ik geleerd om écht contact te maken met mijn oorspronkelijke IK. Hierdoor kan ik beter voor mezelf zorgen en ben minder gevoelig voor de emoties van anderen. Met mijn nieuw verworven inzichten kon ik meteen aan de slag om oude verhalen los te laten. Ik ken nu de helende kracht van alleen zijn en kan mijn lichtheid omarmen.”

Martine ~ Poppenspeelster en zangeres

Dennis Alders

Ontwapenend ontdekken

"Arjane werkt ontwapenend, ze wekt en geeft vertrouwen. Zij voelt feilloos aan welke emotie er achter de getoonde emotie zit. In een veilige setting daal je laag voor laag tot jouw kern. Wil je dichter bij je gevoel en in het moment zijn? Dan ben je bij Arjane in goede handen!”

Dennis ~ Horeca ondernemer

John ~ Ondernemer & Bouwer

Architect van mijn eigen leven

“Huizenbouw is mijn expertise, toch kwam ik erachter dat ik persoonlijk niet stond als een huis. Door de sessies ontdekte ik, hoe ik mijn eigen leven kan en wil inrichten. En op mijn gevoel kan bouwen. Nu ervaar ik dat ik stevig sta. Dankzij Arjane heb ik mijn eigen fundament weer gevonden.”

John ~ Ondernemer & Bouwer

Meer informatie
over dit traject?

Wil je weten wat praktische ondersteuning voor jou zou betekenen? Stuur me een berichtje, dan neem ik contact op!