Lichtbrenger, jouw innerlijke elektricien

Onlangs kreeg ik een tip van een wijze man. ‘Gebruik metaforen, wanneer je vertelt over wat je doet of wat je voor andere kunt betekenen. Bijvoorbeeld een beroep dat iedereen kent.’ Wow wat een fijne tip. Een mooie metafoor maakt het inderdaad gemakkelijker om uit te leggen wat ik doe.

Een soort elektricien: Lichtwerker.

Ik zie mijzelf als Lichtbrenger, een soort elektricien. Nu moet je niet denken aan zo’n man met een busje en een enorme gereedschapskist vol met tangen, snoeren en sleutels. Maar net als een elektricien maak ik dat jouw (innerlijk) Licht aangaat. In dit geval gaat het niet om een lamp die het niet doet, of een stroomkabel die is doorgebrand…. Het gaat om jou te laten stralen, jou aan te sluiten op jouw innerlijke bron van Energie.

Storing?

Het zou maar zo kunnen dat in de loop van de tijd wat ‘leidingen’ in jouw hoofd beschadigd zijn geraakt door een nare gebeurtenis in het verleden. Die leiding werkt nog wel, maar echt optimaal stroomt het niet. Misschien is er ooit een ‘beunhaas’ aan het werk geweest. Er is wel wat gerepareerd, maar de juiste aansluiting is niet gemaakt. Sterker nog …  het probleem is alleen maar erger geworden. Bovendien is het toch veel handiger, wanneer je zelf herkent hoe je bij een volgende storing of kortsluiting het probleem kunt oplossen.

Licht ‘AAN’

Ik ben een ander soort elektricien. Voor mij is het belangrijk dat je weet hoe jij jezelf weer op ‘AAN’ kunt zetten, niet doorbrandt en dat er bij noodweer geen stoppen doorslaan. Samen onderzoeken we hoe er voor staat met jouw Emotionele spanning. Wat doe je wanneer je energie niet meer op peil is, wat heb je nodig om op te laden?

Iedereen VERLICHT

Uiteindelijk wil ik dat jij mij niet nodig hebt wanneer er een ‘stroomstoring’ bij jou plaatsvindt. Of nog beter …dat jijzelf eerder een kink in de kabel voelt aankomen en weet wat je dan moet doen. Hoe zou jij het vinden om te leren hoe je dit soort storingen zelf kan fiksen? Ik hou van energiewerk en lichtgeven. Mijn grote missie: Iedereen VERLICHT.

Mag ik jou eens doorlichten, jouw spanning meten en een Energie boost geven?

Neem hier contact op met uw elektricien Arjane Arjaan.