Open Hart Welkom Ziel

Ontwaken is wanneer je Hart begint te openen, want je Hart is de snelweg naar je Ziel. Je Ziel is jouw GPS voor het leven. Niet je geest of je fysieke lichaam, deze zijn wel nodig voor de belichaming van je Ziel, jouw bezieling. Voordat je werd geboren, is je ziel gedownload voor deze specifieke levensreis. Jouw Ziel zit in genesteld in al je cellen. 

Acceptatie, Dankbaarheid en Vrede

Het openen van je Hart, betekent niet noodzakelijk dat het dagelijkse leven zonder uitdagingen of ups en downs is. Het betekent dat wat er ook gebeurt, als de connectie tussen je Hart en Ziel open is, jouw bewustzijn vrede en acceptatie zal registreren. 

Je leven begint te stromen

Dat komt omdat je er op het diepste niveau op vertrouwt dat alles zich ontvouwt zoals het bedoeld is. De liefde die uitgaat van je Hart en Ziel leidt je in alles wat je zegt en doet. Je leven begint te stromen, je ogen gaan stralen en je verbindingen met anderen en de wereld om je heen vermenigvuldigen zich en voeden verdere expansie van je ziel.

Bovenstaande is Leven op Aarde op zijn best. Daarom zijn we in deze tijd geïncarneerd. Velen van ons hebben de ervaring al op bepaalde momenten in ons leven gehad. Het is verbazingwekkend, buitengewoon, bijna niet te bevatten.  

Daarna vervaagt het of verdwijnt het helemaal. We voelen ons verloren of verward. Dan neemt de kleine mens het over.  Toch weten we dat het is gebeurd en verlangen we ernaar terug. 

Hoe?

Welnu, de sleutel is om jezelf er herhaaldelijk aan te herinneren dat je je Hart open mag houden, ongeacht wat er in je leven of in de buitenwereld gebeurt. En je bewustwordingsoefeningen doen, doen, doen en nogmaals doen! 😉

Hoe voelt dat?

Het voelt als het accepteren van alles wat opkomt en eventuele bijbehorende emoties ervaren zonder erin te verdwalen. Zonder dat jij je identificeert dat jij die emotie bent. Het voelt alsof je een transparant lichaam hebt waar de wereld doorheen stroomt. 

Alles wat onderdrukt, verborgen en genegeerd is, komt naar de oppervlakte om begrepen te worden, zodat integratie tussen lichaam en ziel mag plaatsvinden.

Het is geen magie

Het is een oefening. Een oefening die bestaat uit een innerlijke toewijding aan voortdurend Bewust Bewustzijn. Het is gebaseerd op de wijsheid dat alles wat jij of ik buiten ons ervaren een weerspiegeling is van onze individuele innerlijke belevingswereld. Wanneer we dit beseffen, groeit ons vertrouwen in onze innerlijke kracht. We leren vertrouwen dat leven ons brengt wat we nodig hebben om te transformeren. Leven vanuit ons volledig potentieel.  

In dit proces worden onze harten en zielen als bruggen van Licht, zowel voor onszelf als voor iedereen om ons heen. En dat is wél weer Magisch. 

Een nieuw tijdperk

Zo wordt het collectieve Hart en de Ziel voor de wereld geopend. We zijn een nieuw tijdperk ingegaan en nu meer dan ooit tevoren draagt ​​elk goddelijk/menselijk wezen op deze planeet bij aan de grotere evolutie van Bewust Bewustzijn. Het is een tijd die lang geleden al is voorspeld. 

We hebben eeuwen geleefd vanuit de kleine mens en ons daarmee geïdentificeerd.
Het God-zijn was ver buiten ons bereik. Dat werd ons door onze ouders, de kerk en de heersende maatschappij met de paplepel ingegoten.

Geef je Ziel toegang tot je Lichaam

Nu is het de tijd om je te ontdoen van je geloofssysteem, gedachtepatronen en je emotionele veld op te schonen, waardoor je Ziel toegang krijgt tot je lichaam. Op die manier word je bewust dat je meer bent dan een mens. Geef jezelf daarom nu alle aandacht, ruimte en tijd om te worden wie je werkelijk bent.  

Er zijn verschillende manieren waarop je dat kunt doen. En voel je welkom om met mij erover uit te wisselen.