Wat gun ik mezelf? Waar heb ik zin in?

Stel je jezelf weleens de vraag… Wat gun ik mezelf? Waar heb ik nu zin in? Vandaag is er een lekker zonnetje en de lentekracht is voelbaar. Daardoor borrelt in mij het verlangen op om te voelen waar ik meer van wil in mijn leven. Alsof er allemaal zaadjes lagen te wachten om te ontluiken. Herken je dit?

 

Voed jouw wereld, ga naar binnen! 

Ook jouw wereld kan je voeden, los van de omstandigheden. Het zit hem namelijk niet in je relatie met de buitenwereld, maar in de relatie met jezelf. Waar verlang jij naar? Jij bent jij en als dat ongemakkelijk voor je voelt, heb je waarschijnlijk weinig tijd voor jezelf gemaakt. Zie dit inzicht als een uitnodiging, ontdek hoeveel energie, lol en vrijheid je kunt ervaren als jij jezelf dit meer gunt.  

Je kunt niemand anders zijn dan jezelf, je kunt wel proberen MEER jezelf te zijn! 

Alles in het huidige wereldgebeuren nodigt ons uit om naar binnen te gaan, je eigen binnenwereld in. Als we ons niet meer blindstaren op de waarheid buiten onszelf, gaan we vanzelf naar onze eigen waarheid kijken. Dit is een van de krachtigste gevolgen van de huidige verschuivingen. We mogen en durven (meer en meer) allemaal anders te zijn. Iets anders is nooit de bedoeling geweest. 

Opborrelende verlangens

Zo kunnen we samen eenheidsbewustzijn activeren. Want als ik mezelf mag zijn, mag jij jezelf zijn en mag ieder ander ook zichzelf zijn! Laten we elkaar uitnodigen om in vrijheid onszelf te zijn en een vrije wereld neer te zetten. Een wereld waarin iedereen zichzelf én dus anders kan zijn. Waarin we ons niet hoeven te schamen of schuldig hoeven te voelen om wat we doen.

Even terug naar het verlangen wat er in mij opborrelt. Ik verlang erna om mijn sociale leven te activeren. Niet zo zeer naar feesten en partijen, maar wel naar fijne happings. Denk aan silent disco, mantra zingen, blote voeten dansen… in samenzijn met anderen.  

Wees jouw heerlijke zelf

Dus bij deze een oprechte uitnodiging voor jou. Wees helemaal jouw heerlijke zelf én geniet er volop van. Ik ben nieuwsgierig naar wat jij allemaal activeert deze lente. Waardoor jij jouw pure zelf meer tot uitdrukking brengt. Dat het heerlijk is om te genieten van het jezelf zijn, zonder dat anderen het met je eens hoeven te zijn. 

Daarmee geef je niet alleen jezelf veel energie, plezier en vrijheid terug, maar nodig je ook iedereen om je heen uit om dit te beleven. Dít is een wereld die ik ons allemaal gun. 

Ontdekken, oefenen en open gaan

Ben jij bereid om te zijn, in plaats van iets te moeten doen? 

Tijdens het Reading Coaching Traject begeleid ik je in het proces van Bewust-wording, naar Bewust-doen, naar Bewust-zijn. Samen onderzoeken we wat er nodig is om jouw levensenergie zoveel mogelijk “aan” te zetten. Daarnaast help ik je dit in je dagelijkse leven te integreren.

Meestal gaat dit niet van de ene op de andere dag. Vaak wil je hiermee oefenen. Doordat we een langere tijd met elkaar optrekken, kun je met vallen en opstaan leren hoe jij jouw pure zelf ontdekt en activeert. Uiteindelijk komt de bewustwording tot uiting in groei en het leven dat je voor ogen hebt!