Wat is jouw frequentie?

Alles is energie én heeft een frequentie.

Iedere cel in ons lichaam, alles bestaat uit energie met een eigen trillingsfrequentie. Onze frequentie wordt beïnvloed door een aantal factoren, zoals je lichamelijke gezondheid, je emoties, gedachten en leefstijl. Maar ook het Familie Systeem waaruit je voortkomt is van invloed. Zowel in allerlei vaardigen en talenten als in blokkades en belasting. 

Zware emoties, zoals schuld, schaamte en boosheid, zijn laag in frequentie, terwijl vreugde, liefde en dankbaarheid juist een hogere frequentie hebben. Jouw trillingsfrequentie trekt frequenties van gelijke hoogte aan. Is je frequentie laag, dan trek je negatieve ervaringen aan. Is je frequentie hoog, dan trek je ervaringen aan met een hoge frequentie. 

Zo zijn er een aantal acties die je zelf kunt doen zoals gezonde voeding, beweging, voldoende buitenlucht en je te omringen met personen en bezigheden waar je blij wordt.

En er zijn onderwerpen waar je wellicht wat ondersteuning bij kan gebruiken. Zoals:

– Het onderzoeken van je emotionele veld. Of je daarin blokkades tegenkomt en welke die zijn. Want door deze te ontkennen en te onderdrukken, verlaag je je frequentie. De eerste wet van Energie is dat wat je uitzendt….trek je aan. Dus is het van belang om bewust aan de slag te gaan met het verhogen van je emotionele trilling.

– Het herkennen van belemmerende overtuigingen en angsten. We hebben allerlei overtuigingen meegekregen vanuit onze opvoeding en jeugd. Deze overtuigingen zijn ons vaak onbewust aangeleerd en veelal gebaseerd op schaamte en angst. Door deze bewust te onderzoeken kan je deze overtuigingen resetten en een nieuwe keuze maken. 

– Leven vanuit je hart. Luisteren naar je hart en je hart ook daadwerkelijk volgen kan heel kwetsbaar aanvoelen. Je stelt je immers open en dan kun je gekwetst worden. Maar hoe meer jij in verbinding kan blijven met je hart, hoe krachtiger je wordt. Zachter en liefdevoller. En hoe meer je leeft in liefde, hoe hoger je trillingsfrequentie en bewustzijnsniveau.

Er wordt veel over ‘Leven vanuit je Hart’
geschreven, maar hoe doe je dit
in het dagelijks leven? 

In het Reading Coaching Traject begeleid ik je in het proces van Bewust-wording, naar Bewust-doen, naar Bewust-zijn. Samen onderzoeken we wat er nodig is om jouw levensenergie zoveel mogelijk “aan” te zetten. Jouw trillingsfrequentie stap voor stap te verhogen. Daarnaast help ik je om dit in je dagelijkse leven te integreren.

Maakt dit iets bij jou aan het trillen?  Voel je je overweldigd na het lezen van het bovenstaand verhaal? Neem dan contact op, we kunnen samen onderzoeken hoe jij  jouw trilling kunt verhogen.