Wiesje ~ Het Onzichtbare Zichtbaar

Weer verbinden met een stuk in mij

“Ik voel mij nu vrij en in harmonie met mezelf en de mensen en dingen om mij heen. Wat een hoop cadeaus zaten er in deze bijzondere workshop Intuïtieve Opstellingen. Op alle plekken waar ik heb mogen staan kon ik zelf verbinden met een stuk in mij, dat ik al die tijd heb afgewezen.”

~ Wiesje, tandarts

Een overvloed aan inzichten

“Arjane is een fijne leider van de Intuitiëve Opstellingen. Er is rust en plezier. Het is magisch hoe degene die is opgesteld, vraagsteller of representant tot inzichten komt tijdens en na de opstelling. Iedereen krijgt ruimte voor zijn/haar gevoel. Indrukwekkende, leerzame ervaring.”

~ Petra, vormgever

Aanrader voor succes en levensgeluk

"Werken met Arjane is een cadeautje. Met haar Intuïtieve Opstellingen is zij bij uitstek de juiste persoon op de juiste plek. Ervaar inzicht, resultaat en inspiratie tijdens een sessie van Arjane. Een echte aanrader voor meer succes en levensgeluk. "

~ David, 365 dagen succesvol

Kees ~ het Onzichtbare Zichtbaar

Alle puzzelstukjes vielen op hun plek

“Ik heb zulke mooie herinneringen aan de Reading met Arjane. Ze is ontzettend liefdevol en professioneel. En sinds mijn Reading werden er ineens een heleboel dingen duidelijk. Sindsdien ben ik on the roll. Ik kan jullie Arjane van harte aanbevelen.”

~ Kees, social business trainer

Enorme stappen voorwaarts

“Arjane weet binnen no-time een veilige ontspannen sfeer te creëren, waarbij iedereen zijn/haar ruimte volledig kan en mag innemen. Haar liefdevolle no nonsense aanpak in combinatie met daadkrachtig sturen waar nodig, maakt voor mij Arjane iemand naar wie ik met liefde graag mensen doorverwijs.”

~ Ingrid, bank medewerker

Voor je hoofd én hart

“Door de mooie mix van deelnemen in andermans opstelling en die van jezelf vallen er zoveel kwartjes! En doordat je zelf eerst 'toekijkt' krijgt je hoofd de ruimte om het e.e.a. te verwerken en door te laten dringen tot je hart. Een ervaring die ik iedereen gun!”

~ Louise, ondernemer

Geen verwachtingen, toch overtroffen

“Ik ben een sessie met Arjane met open mind in gegaan. Zonder verwachtingen. Toch zijn ze meer dan overtroffen.”

~ Menno, ondernemer