Op weg naar het licht

8-daags Coachingsprogramma in de natuur

OP WEG NAAR EEN BLIJVENDE VERANDERING

Zou jij gemakkelijker jouw gevoel willen volgen en daar volledig op durven te vertrouwen? Is het Leven vaker spannend dan licht en vol kansen? Ben jij goed in het stellen van je eigen grenzen? Wil jij geen kortstondig geluksgevoel maar een blijvende verandering? Je bent niet de enige!

Kortom...

Kortom …. Wil jij een leven leiden vanuit je diepste zelf? Stralen van puur geluk? Dan is het programma ‘Op weg naar het licht’ echt iets voor jou. In februari 2020 start de nieuwe reeks van dit Coachingsprogramma.

Met dit 8-daags programma gaan we in een kleine groep jouw innerlijke licht activeren.
Wanneer je echt wilt veranderen én van binnenuit wilt stralen, kost dat tijd. Dat is eigenlijk heel logisch; de gewoonte dat je van binnen naar buiten leeft i.p.v. andersom verander je niet zomaar.

Wat kun je verwachten tijdens dit programma?
Wat gaan we dan doen? Het is een gevarieerd programma. We werken zoveel mogelijk buiten in de Natuur. Daar gaan we aan de slag met het beoefenen van Sacred Space & Holding Space, Energiewerk voor het fine-tunen van je intuïtie en grenzen stellen, Meditatie, Systemisch werk en Opstellingen, Ademwerk en nog veel meer.

arrow-down

Na afloop van dit programma

vinkje

Ben jij een ‘leider’ en geen ‘lijder’ van jouw leven.

vinkje

Heb je stress, twijfel en angst ingeruild voor verlangen, vertrouwen en dankbaarheid

vinkje

Ben je liefdevol in contact met anderen in plaats van je eenzaam en onzeker te voelen.

vinkje

Leef je in de flow en doe je waar je blij en gelukkig van wordt;

vinkje

Twijfel je niet meer aan de keuzes die je wel of niet mag, moet maken;

vinkje

Ben je helemaal happy met de persoon die je bent.

Op weg naar het Licht

8X Op weg naar het licht

Voor het activeren van jouw innerlijke licht.

€ 797,- excl. BTW

Anja ~ Op weg naar het Licht.

One word.... Dankbaarheid.

In het verleden voelde mijn hoog sensitiviteit meer als een vloek dan als een zegen.
Arjane motiveerde me om uit eigen beslissing stappen te nemen, vanuit zelfliefde en in mijn eigen tempo. Een mooie stap mijn toekomst in. Het samen zijn met de andere deelnemers was waardevol. Een kleine groep waar echte aandacht, liefde, respect en humor kernwoorden waren. Elkaar wijzen op elkaars grootsheid, elkaar bekrachtigen en bemoedigen. En dat alles op prachtige plekken in de natuur. Aanrader!

Anja

Krista ~ op weg naar het Licht

Dichter bij mijn eigen Licht!

"Arjane spiegelt op een krachtige, liefdevolle manier. Zacht op de persoon en duidelijk op de inhoud. Dit doet ze lekker nuchter en met een flinke dosis humor. Ze daagt je uit je grenzen te verleggen en tegelijk je eigen grenzen te respecteren. De thuisopdrachten zijn enorm helpend. Het buiten zijn, het verbinden met de natuur is verfrissend en aardend. Er waren momenten dat ik me in de hemel voelde en momenten dat ik de bodem zag. Alles mocht er zijn en bracht me dichter bij mezelf."

Krista

Live contact

Heb je interesse in dit coachingsprogramma? Kennismaken met mij en mijn werkwijze? Plan dan een beeldbel sessie in. Dan kunnen we samen kijken of dit programma iets voor jou is. Bel of mail me gerust.