Intuïtieve Opstelling

Inzichten die je de ruimte geven om nieuwe wegen te bewandelen.

Ga verder de diepte in

Hoe zou jij het vinden om in 2019 verder de diepte in te gaan? Nog meer antwoorden te krijgen op vragen waar je al jaren mee rondloopt?

Lees verder

Vanaf nu organiseer ik elke maand themaweken. Tijdens zo’n week begeleid ik Opstellingen die helemaal in het teken staan van een specifiek onderwerp. Denk hierbij aan: mijn moeder en ik, mijn vader en ik, zelfliefde en relaties.

Zoals je weet werk ik in kleine groepen (max 6 personen). Hierdoor staat iedereen in zijn/haar eigen opstelling. Tijdens zo’n bijeenkomst ga je in een intieme setting aan het werk met jouw belangrijkste vragen over dat specifieke onderwerp.

Je kan voor deze themaweken een strippenkaart kopen. Jij kiest zelf hoe vaak en wanneer je meedoet. Je kunt kiezen uit een bijeenkomst op woensdagmiddag, donderdagavond, vrijdagavond of een zaterdagochtend. Bepaal zelf welk dagdeel jou het beste uitkomt. Hoe vaker je komt, hoe meer korting en geluk. Wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen als jouw voorkeursdagdeel vol zit.

Inklappen

arrow-down

1x Intuïtieve Opstelling

Wil je één keer een intuïtieve opstelling bijwonen? Dat kan!

€ 97,-

Ter waarde van €110,-

3x Intuïtieve Opstelling

Met deze strippenkaart heb je recht op 3 intuïtieve opstellingen naar keuze!

€ 275,-

Ter waarde van €291,-

6x Intuïtieve Opstelling

Met deze strippenkaart heb je recht op 6 intuïtieve opstellingen naar keuze!

€ 497,-

Ter waarde van €582,-

Aankomende opstellingen

Klaar om het onzichtbare zichtbaar te maken?

Op dit moment kan ik je helaas niet ontvangen voor een groepsopstelling binnen. Ik heb daarom twee alternatieven, een opstelling in de natuur en een online opstelling. Beide varianten zijn 1-op-1.

Het voordeel van zo’n buiten Opstelling is dat je alle ruimte hebt. De hele omgeving doet mee om jouw vraag helder te krijgen. Bovendien kunnen we alles op anderhalve meter van elkaar doen. Deze opstellingen zijn in het natuurgebied ’t Wed, tussen Haarlem en Zandvoort in, een prachtig gebied met bossen en duinen.

Wil je liever een 1-op-1 Online Opstelling dat kan ook!

1-op-1 Online Opstelling

Online opstelling     aanmelden

1-op-1 Opstelling in de Natuur

Datum en tijdstip in overleg  | aanmelden

Ik doe mee!

Lijkt je dat wat? Je bent van harte welkom. Meld je dan bij mij aan voor een opstelling of strippenkaart.