READING COACHING TRAJECT

Praktische handvatten voor meer levenslust en zelfliefde

STAP VOOR STAP NAAR JE NIEUWE THUIS (IN JEZELF)

Hoe zou jij het vinden om de inzichten die je hebt gekregen bij een 1 op 1 reading, te kunnen integreren in jouw leven?

Wellicht weet je niet hoe je dat moet doen of kan je daar wel wat hulp bij gebruiken. Je bent niet de enige. Velen kunnen hulp gebruiken om oude patronen te doorbreken en hebben behoefte aan ondersteuning in hun persoonlijke groei.

Lees verder

Kies dan voor het Reading Coaching Traject. Tijdens dit traject krijg je inzicht in wat je mag leren, achter je mag laten en hoe je de inzichten integreert in jouw leven. Geen standaard programma, maar maatwerk gericht op jouw verlangen. Jij staat namelijk in de spotlights. Ik help je, hoe je de nieuwe vaardigheden, stap voor stap toepast in jouw dagelijks leven.

Het traject bestaat uit een Reading en een aantal vervolgsessies van een half uur. (via beeldbellen, dus geen reistijd). Samen bekijken we welk traject het best bij jou past en maken we een planning. Tijdens zo’n sessie luister ik naar jouw verhaal én vragen. Alle aandacht is voor jou. Vervolgens ontvang je de tips en tools die je helpen om nieuwe stappen te kunnen zetten.

Heb jij behoefte aan een liefdevolle schop onder je kont? Iemand die echt naar je luistert? Een extra motivatie om aan de slag te gaan en door te zetten? Kies dan nu voor jezelf en schrijf je in.

Inklappen

arrow-down

READING COACHING TRAJECT

5x online

Tijdens dit traject ontvang je tips, waarmee de inzichten integreert in een leven zoals jij dat wilt.

€  347,-

Excl. btw

READING COACHING TRAJECT

5x live

Een 'intensive', om definitief patronen te doorbreken waardoor je gelukkiger in het leven staat.

€ 597,-

Excl. btw

Daniëlle ~ Reading Coaching Traject

COACHING OP EEN DIEPERE LAAG

"Ik heb veel aan de coaching gehad op een diepere laag, wat nauwsluitend past bij mijn gevoelswereld. Arjane bezit de kunst die diepere laag in het Licht te zetten en voelbaar te maken. Ik voel nu veel sneller wat er met mijn energie gebeurt, wanneer ik uit contact ben met mezelf. Arjane heeft me nieuwe referentiekaders geleerd. Hierdoor kan ik sneller weer aanhaken. En ik durf mijn grenzen aan te geven.”

Daniëlle ~ Life Coach

Carina ~ Reading Coaching Traject

In liefde met mezelf en mijn lichaam

"Door het Reader Coaching Traject heb ik geleerd ècht contact te maken met mezelf en mijn lichaam. Hierdoor ben ik steeds beter gaan voelen wat wel én niet goed voor mij is. Ook hielp Arjane mij mijn 'niet-helpende gedachtes' en belemmerende overtuigingen om te zetten in effectieve gedachtes. Eindelijk ben ik stapje voor stapje steeds meer in liefde met mezelf."

Carina ~ Docent basisonderwijs

Hilde ~ Reading Coaching Traject

Waardevolle verdiepende Gesprekken

"Bij Arjane heb ik ervaren wat een Reading & Healing voor impact heeft. Ze creëert een veilige setting waarin je je welkom voelt. Ik wilde echter meer. Daarom hebben wij tijdens een aantal telefonisch consulten verdiepende gesprekken gehad. In die gesprekken hielp Arjane me met vragen en oefeningen nog een stap verder op mijn pad. Ik leerde onderscheid te maken tussen mijn eigen energie en die van anderen. Ik kan er nu bewust mee om gaan. Een bijzondere waardevolle ervaring!"

Hilde ~ Management Assistent

Milder voor mezelf en krachtiger in de wereld

"Tijdens de gesprekken van het Reading Coaching Traject wist Arjane me keer op keer nieuwe inzichten te geven. Ik voel me gehoord en gezien en mede daardoor ben ik dichtbij mijn gevoel gekomen en durf ik dat te leven. Ik zie mijn valkuilen en voel mij milder (voor mezelf) en krachtiger (in de wereld). Door de telefonische vorm van reading en coaching is het een aanrader! Helemaal voor degene die niet in Haarlem wonen en toch gebruik willen maken van de kwaliteiten van Arjane."

Pauline ~ Case Manager

Martine ~ Reading Coaching Traject

LEVEN IN HET HIER EN NU, VRIJ EN VER-LICHT

“Arjane heeft een humorvolle, nuchtere aanpak. To the point, down to Earth, altijd liefdevol, altijd Arjane. Tijdens het Reading Coaching Traject heb ik geleerd om écht contact te maken met mijn oorspronkelijke IK. Hierdoor kan ik beter voor mezelf zorgen en ben minder gevoelig voor de emoties van anderen. Met mijn nieuw verworven inzichten kon ik meteen aan de slag om oude verhalen los te laten. Ik ken nu de helende kracht van alleen zijn en kan mijn lichtheid omarmen.”

Martine ~ Poppenspeelster en zangeres

Ik doe mee!

Lijkt je dat wat? Je bent van harte welkom. Meld je dan bij mij aan voor een Reading Coaching Traject.