Samen maken wij

Het Onzichtbare Zichtbaar

Je levensenergie activeren door Readingen & Intuïtieve Opstellingen

Wie blijft zoeken zal niet vinden

Iedereen kan voelen dat ‘ie waardevol is. Dat voelen, dát maakt het verschil.
Kwaliteit van Levensenergie is vreugde.

En toch...

En toch zeggen mensen regelmatig:
"Ik zit slecht in mijn energie. Ik voel me onzeker. Ik heb het gevoel dat de wereld me overspoelt."
En onderliggend voelen ze vooral eenzaamheid.

Ze hebben vaak van alles uitgeprobeerd. Elke keer denken ze: "Dit is waar ik naar op zoek ben!" En dan ebt dat gevoel weer weg. "Maar nu, na deze sessie, voel ik dat ik 'het ben' en dat ik 'het kan leven'. Na mijn eindeloze zoektocht voel ik me eindelijk thuis in mezelf!"

Om thuis te komen in jezelf mag je in contact komen met je bron van Levensenergie.

arrow-down

Je Inner Power terugvinden

Hoe kom je weer in verbinding met jezelf en jouw levensvreugde? Door de Readingen en Intuïtieve Opstellingen maken we het Onzichtbare deel van jouw energieveld Zichtbaar. Waardoor je connectie maakt met je bron van Levensenergie; jouw Inner Power.

aanbod-het-onzichtbare-zichtbaar-2

1 op 1 Reading

Hoeveel aandacht heb jij voor jezelf? Ga samen met mij in een individuele sessie weer terug naar wie je werkelijk bent. Terug naar jouw bron van Levensenergie, zodat je kunt transformeren om volop te leven vanuit zelfliefde. In vrijheid die je vanaf nu zelf creëert.

aanbod-het-onzichtbare-zichtbaar-4

Reading Coaching Traject

Je hebt al eens een 1 op 1 reading gehad, maar het lukt je niet om de inzichten toe te passen in je dagelijkse leven. Kies dan voor het Reading Coaching Traject. Ontdek hoe jij de inzichten blijvend en volledig kunt integreren in een leven vol levenslust en zelfliefde.

aanbod-het-onzichtbare-zichtbaar-1

Intuïtieve Opstelling

Welke ballast heb je verzameld? In een kleine groep gaan we samen aan de slag om jouw persoonlijke situatie te verhelderen. We zetten alles uiteen in het veld, waardoor patronen en relaties zich ontvouwen. Deze inzichten geven je de ruimte om nieuwe wegen te bewandelen.

Ga-verder-de-diepte-in

GA VERDER DE DIEPTE IN

Hoe zou jij het vinden om in 2020 de diepte in te gaan? Meer antwoorden te krijgen op vragen waar je al jaren mee rondloopt? Elke maand een specifiek thema. Je kunt nu een strippenkaart kopen. Jij bepaalt zelf wanneer je meedoet. Hoe vaker je komt, hoe meer korting en innerlijke vrijheid.

Wiesje ~ Het Onzichtbare Zichtbaar

Weer verbinden met een stuk in mij

“Ik voel mij nu vrij en in harmonie met mezelf en de mensen en dingen om mij heen. Wat een hoop cadeaus zaten er in deze bijzondere workshop Intuïtieve Opstellingen. Op alle plekken waar ik heb mogen staan kon ik zelf verbinden met een stuk in mij, dat ik al die tijd heb afgewezen.”

~ Wiesje, tandarts

Een overvloed aan inzichten

“Arjane is een fijne leider van de Intuitiëve Opstellingen. Er is rust en plezier. Het is magisch hoe degene die is opgesteld, vraagsteller of representant tot inzichten komt tijdens en na de opstelling. Iedereen krijgt ruimte voor zijn/haar gevoel. Indrukwekkende, leerzame ervaring.”

~ Petra, vormgever

Aanrader voor succes en levensgeluk

"Werken met Arjane is een cadeautje. Met haar Intuïtieve Opstellingen is zij bij uitstek de juiste persoon op de juiste plek. Ervaar inzicht, resultaat en inspiratie tijdens een sessie van Arjane. Een echte aanrader voor meer succes en levensgeluk. "

~ David, 365 dagen succesvol

Kees ~ het Onzichtbare Zichtbaar

Alle puzzelstukjes vielen op hun plek

“Ik heb zulke mooie herinneringen aan de Reading met Arjane. Ze is ontzettend liefdevol en professioneel. En sinds mijn Reading werden er ineens een heleboel dingen duidelijk. Sindsdien ben ik on the roll. Ik kan jullie Arjane van harte aanbevelen.”

~ Kees, social business trainer

Enorme stappen voorwaarts

“Arjane weet binnen no-time een veilige ontspannen sfeer te creëren, waarbij iedereen zijn/haar ruimte volledig kan en mag innemen. Haar liefdevolle no nonsense aanpak in combinatie met daadkrachtig sturen waar nodig, maakt voor mij Arjane iemand naar wie ik met liefde graag mensen doorverwijs.”

~ Ingrid, bank medewerker

Voor je hoofd én hart

“Door de mooie mix van deelnemen in andermans opstelling en die van jezelf vallen er zoveel kwartjes! En doordat je zelf eerst 'toekijkt' krijgt je hoofd de ruimte om het e.e.a. te verwerken en door te laten dringen tot je hart. Een ervaring die ik iedereen gun!”

~ Louise, ondernemer

Geen verwachtingen, toch overtroffen

“Ik ben een sessie met Arjane met open mind in gegaan. Zonder verwachtingen. Toch zijn ze meer dan overtroffen.”

~ Menno, ondernemer

Aankomende opstellingen

Klaar om het onzichtbare zichtbaar te maken? Er zijn elke maand diverse mogelijkheden voor opstellingen. Klik hieronder voor actuele data en de prijs.

ff een belletje?

Dan kunnen we samen vrijblijvend even checken wat handig is in jouw specifieke situatie.

Dat wat wij 'materie' noemen is in feite energie, waarvan de trilling is verlaagd, zodat deze waarneembaar wordt voor de zintuigen.

Albert Einstein

Onze diepste angst is niet dat we ontoereikend zijn.
Onze diepste angst is dat we oneindig machtig zijn.
Het is ons licht, niet onze schaduw die ons het meest beangstigt.

Marianne Williamson ~ Terugkeer naar Liefde

stekkeren-het-onzichtbare-zichtbaar-mobile

Weg die prikkels. Nieuwe energie!

Dagelijks laad je je smartphone, laptop en tandenborstel op. Logisch. Maar hoe zou het zijn als we onszelf ook regelmatig opladen met nieuwe energie, en ons ontladen van de prikkels van buiten? In deze gratis geleide meditatie kun je jouw inner power direct weer op ‘aan’ zetten.

[wpforms id="3859"]

Op naar meer power!

Echt in contact komen met wie je werkelijk bent? In plaats van onderdeel van het probleem voortaan onderdeel van de oplossing zijn? Samen laten we je zien wat nu nog onzichtbaar is.

vinkje

Je zet jezelf weer op nummer 1

vinkje

Er komt ruimte voor zelfliefde

vinkje

Je ervaart meer energie

vinkje

Je weet beter wat JIJ wilt

vinkje

Je krijgt inzicht in je patronen

vinkje

Een nieuwe kijk op jouw hordes

vinkje

Je ruimt oude ballast op

vinkje

Minder eenzaam

vinkje

Je ervaart meer zelfvertrouwen

vinkje

Meer ruimte voor blijheid

vinkje

Fysieke ontspanning

vinkje

Een magische ervaring!

arjane-het-onzichtbare-zichtbaar-mobile

Even voorstellen

Ik ben Arjane Arjaan. Eind jaren 50 geboren op het destijds paradijselijk Curaçao. Ik heb altijd geweten dat ik 'het zicht' heb. Pas tijdens mijn eigen zwangerschap groeide het onbeschrijfelijke gevoel van lichtheid. Dit gevoel kan ik nu volluit leven en ik zie hoe anderen zelf hun licht aan kunnen zetten. Ik noem mezelf Lichtbrenger.

Dit vermogen zet ik in bij de Readingen, Intuïtieve Opstellingen en als coach bij 365 dagen succesvol.

Vooral ben ik levensgenieter, dol op zon, zee & strand en op blote voeten lopen.

arjane

Live contact

Wil je een afspraak maken voor een Reading,
een Opstelling of het Coaching Traject.
Of heb je nog vragen? Bel of mail me gerust.