Van gekte naar Gave

Ik deel iets persoonlijks met je.

Ik heb lang gedacht dat ik niet ok was, niet spoorde, zelf gek was! Pas tijdens mijn zwangerschap kreeg ik de openbaring, dat ik niet gek was, maar juist heel begaafd. In het begin moest ik (en mijn omgeving) er aan wennen dat ik die gave had. Ik vond het best spannend. Ik wist niet goed hoe ik ermee om moest gaan. Of hoe ik dat in de wereld moest zetten. Maar nu coach ik anderen en heb het spirituele en mijn heldervoelendheid handen en voeten gegeven. Ik ervaar het als een extra antenne, een voelspriet.

We zijn allemaal spiritueel

Tegenwoordig vind ik het best wel tof om een beetje gek te zijn. Gek zijn is het nieuwe normaal. Ik weet namelijk dat we allemaal spiritueel zijn. Het is alleen een kwestie of je het wilt leven of niet. Ik kies er elke dag weer voor om het wèl te doen. 

Inmiddels is het mijn missie om mensen bewust te maken van wie ze zijn en waarom ze telkens in dezelfde valkuilen of patronen vallen. Soms gebruik ik bij mijn coaching een computer als metafoor. Er kan iets zijn aan de hand zijn met de harde schijf of je bent gehackt, er is een virus of een nieuwe update mag geïnstalleerd worden. Het is een continu proces van lagen afpellen en jezelf aanpassen. Zie het als een nieuwe app die je installeert, een nieuw programma die je jezelf eigen mag maken.”

Leven vanuit jouw innerlijke kracht

Tijdens de sessies laat ik je ontdekken waar jij op vastloopt. Ik leg het in Jip en Janneketaal uit, kom tot de kern, begeleid en ondersteun jou zodat jij kunt leven vanuit jouw innerlijke kracht. Er kunnen namelijk fysieke klachten ontstaan wanneer je boosheid, verdriet en stress in je lichaam opslaat. Het is de bedoeling dat je leert om anders met jezelf om te gaan. Om lief voor jezelf, je gedrag en gedachten te zijn.

Innerlijke schatkist

De sleutel tot jouw innerlijk Licht

Het is juist NU de tijd om naar jezelf te kijken, ook al is dat niet leuk. “Je hebt de keus om je kop in het zand te steken, of om het aan te pakken, maar daarvoor moet wel naar je eigen problemen willen en durven kijken. Naar donkere, emotioneel zware stukken aankijken kan veel weerstand oproepen. Maar juist daar ligt de sleutel tot jouw Licht, jouw Kracht. “Van je shit, jouw mest maken”

Herken je iets van je eigen verhaal hierin? 

Heb je behoefte aan een spiegel, een klankbord of liefdevolle aanmoediging? Er is speciaal hiervoor een bewustwordingstraject ontwikkeld. Ik gun je namelijk een leven dat helemaal bij jou past. Je kunt altijd vrijblijvend met mij hierover in gesprek.